Skip to main content

Vacatures

In het kader van het PRODEX-project TROVA (TROPOMI Validation), dat tot doel heeft satellietmissies te ondersteunen met de evaluatie van satellietproducten van luchtverontreinigende stoffen met behulp van atmosferische modellering met hoge resolutie, zijn wij op zoek naar een postdoctorale wetenschapper met een recent doctoraat in de wetenschappen, voor een totale duur van twee jaar, met ingang vanaf 1 maart 2022.

Statuut: Contractueel
Startdatum: 1 maart 2021
Deadline voor sollicitaties: 15 januari 2021

Deadline voor sollicitaties

Er is één vacante betrekking voor een contractuele attaché klasse 1 bij de dienst Contract Management van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie, Ringlaan 3, 1180 Ukkel.

Startdatum: onmiddellijk vrij
Statuut: Contractueel (full-time)
Deadline voor sollicitaties: open totdat de vacature is gevuld

Deadline voor sollicitaties

Je wenst een observatiestage te volgen op het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie (BIRA)? Afhankelijk van de beschikbaarheden van de verschillende teams kunnen we u een individueel programma voorstellen. Stuur het volgende naar het e-mailadres stage-ae…

Spontaan solliciteren voor administratieve en technische functies bij het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie kan niet. Alle openstaande betrekkingen worden bekendgemaakt en ingevuld via SELOR, het selectiebureau van de Federale overheid.

  1. Kijk in de vacaturelijst hierboven of er een openstaande vacature is voor een doctoraat. OF
  2. Stuur uw spontane sollicitatie (met CV, korte beschrijving van uw ambities en motivatie) naar hr-ae@aeronomie.be. Als we u een kans kunnen bieden, zal de betrokken afdeling u contacteren.